Sănătate și Siguranță

Ca designeri de obiect, ne place să ne gândim la igienă la fel de serios cum ne gândim și la funcționalitate. Dezvoltată ca o soluție pentru spații office cu un număr mare de utilizatori zilnic, colecția Kameleon este concepută pentru a proteja pe oricine, în orice moment.
Întâmplător, procesul de cercetare și documentare a produsului nostru s-a suprapus cu cea provocatoare perioadă din istoria recentă. Astfel, imprevizibilitatea anului 2020 ne-a oferit lecții valoroase despre igiena produselor și ne-a menținut atenția mereu în alertă în ceea ce privește măsurile de siguranță pe care le integrăm în colecțiile noastre.
Pentru a proteja sănătatea la locul de muncă, am folosit tehnologii ultramoderne precum:

1.
Vopsea antimicrobiană

Toate piesele metalice din cabinele Kameleon sunt acoperite cu o vopsea antimicrobiană specială. Acest lucru nu numai că ajută la păstrarea calităților estetice ale materialelor pentru o perioadă mai lungă de timp, dar are și un efect inhibitor asupra înmulțirii bacteriilor. Vopseaua antimicrobiană nu este toxică și este rezistentă la spălare, asigurând un mediu sigur pe termen lung.

2.
HPL antimicrobian

Toate mesele sunt realizate din placaj de pin și laminate cu HPL antimicrobian disponibil în două opțiuni de finisaj, alb sau negru. Fiind un material durabil, perfecționat cu proprietăți antimicrobiene, HPL-ul pe care l-am folosit pentru colecția Kameleon este o măsură în plus de protecție pentru utilizatori. Datorită texturii sale netede, fără pori, HPL-ul antimicrobian previne răspândirea germenilor și este, de asemenea, foarte ușor de curățat.

3.
Sisteme de ventilație performante

Aerul curat este esențial pentru sănătate și este strâns legat de performanță și de starea de bine a oamenilor. Un sistem de ventilație deficitar poate avea un impact dramatic asupra sănătății, în special în locuri cu trafic intens, cum ar fi clădirile de birouri și centrele comerciale. Cabinele Kameleon folosesc sisteme de ventilație performante care înlocuiesc și filtrează complet aerul din interior la fiecare 54 de secunde.

3.
Ionizatoare de aer

Cabinele Kameleon folosesc ionizatoare de aer care îmbunătățesc calitatea aerului din interior și asigură un flux mai bun de oxigen către creier. Ionii negativi generați prin acest sistem blochează praful, alergenii și bacteriile din aer, creând o senzație de aer proaspăt. Tot acest proces rezultă într-o productivitate mai bună a utilizatorilor.

RELATED PRODUCTS