Termeni și condiții

1. Partile la prezentul acord:

Acest acord de utilizator (denumit in continuare “Contractul”) contine termenii si conditiile de utilizare a serviciului web askiafurniture.ro (denumit in continuare Serviciul) detinut de ASKIA FURNITURE SRL, CIF: RO 34283017, Reg Com: J40 / 3654 / 2015 (denumita in continuare “furnizor de servicii”). Atunci cand o persoana (denumita in continuare Utilizator) incheie procesul de inregistrare sau comanda produse, acesta este de acord cu prezentul acord.

Detaliile de contact ale furnizorului de servicii:

Askia / askiafurniture.ro

Blvd. Mircea Eliade Nr.18, Sector 1, cod 012015, Bucuresti, Romania, Intrarea A, Etajul 5

2. Utilizarea Serviciului

2.1. Serviciul este destinat persoanelor fizice, institutiilor si companiilor care locuiesc / care se afla in tari europene.

2.2. Trebuie sa aveti optsprezece sau mai mult pentru a comanda produse de la Serviciu.

2.4. Totul in cadrul Serviciului, inclusiv imagini, desene, sunet, grafica si text, este protejat de dreptul de autor. Furnizorul de servicii va acorda o licenta limitata pentru a accesa si a face uz personal acest site si nu pentru a descarca (cu exceptia cazurilor in care ati fost invitat in mod special) sau pentru a duplica, vinde sau modifica orice portiune a acestui site fara autorizatia expresa scrisa din partea furnizorului de servicii.

3. Inregistrarea

3.1. Utilizatorul se poate inregistra prin completarea formularului de inregistrare si prin alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pentru a va inregistra, trebuie sa introduceti numele real, adresa, numarul de telefon / numarul de telefon mobil si adresa de e-mail. In plus fata de informatiile mentionate mai sus, clientii institutionali si corporativi trebuie sa includa numarul de inregistrare fiscala si numarul de TVA.

3.2. Prin inregistrare, utilizatorul garanteaza ca a citit prevederile acestui acord, este de acord cu aceste prevederi si se angajeaza sa respecte aceste prevederi.

3.3. Utilizatorul care comanda in numele unei societati garanteaza ca are suficienta autoritate pentru a comanda elementele in cauza si se obliga sa respecte prezentul acord.

3.4. Inregistrarea este gratuita.

4. Responsabilitatile utilizatorului

4.1. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea pentru toate activitatile care apar sub contul sau parola acestuia. Utilizatorul este singurul responsabil pentru pastrarea securitatii parolei sale.

4.2. Utilizatorul garanteaza furnizorului de servicii ca informatiile pe care le furnizeaza in timpul procesului de inregistrare (si orice notificare a schimbarii acestor informatii) este adevarata si corecta.

4.3. Utilizatorul garanteaza ca are peste 18 ani.

5. Politica de confidentialitate

Confidențialitatea datelor dvs. personale este foarte importantă pentru noi.
Considerăm că este foarte important pentru dvs. să știți ce date cu caracter personal procesăm și ce drepturi aveți. În calitate de operatori de date cu caracter personal, vă informăm că datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a societății SC ASKIA FURNITURE SRL . Acestea au fost obtinuțe ca urmare a unor interacțiuni cu dumneavoastră  în calitate de client, potențial client, vizitator, partener sau furnizor Askia,  abonat sau înregistrat pe platforma noastră online, www.askiafurniture.ro.

Cum procesăm datele cu caracter personal?

Datele pe care le prelucrăm sunt utilizate strict în scopuri legitime și determinate. Informațiile sunt utilizate în întregime de noi, cu excepția cazului în care folosim agenți terți pentru a îndeplini anumite funcții pentru noi, cum ar fi procesarea cardului de credit, livrarea pachetelor și executarea comenzilor. În aceste cazuri, oferim doar informațiile necesare pentru îndeplinirea acestor funcții specifice.

Ce date personale prelucrăm?

În funcție de nivelul de interacțiune cu dvs., utilizăm mai multe tipuri de date de identificare, cum ar fi: numele, prenumele, numărul CNP sau ID, adresa de domiciliu sau de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, datele tranzacțiilor, datele social-demografice, datele despre locație , date despre tehnologiile utilizate pentru a naviga pe site-ul nostru web.

Care este scopul prelucrării datelor?

– Informarea utilizatorilor / clienților despre starea contului lor pe www.askiafurniture.ro;

– Informarea utilizatorilor / clienților despre evoluția și starea comenzilor;

– Prelucrarea returnărilor prin serviciile noastre online;

– Trimiterea notificărilor prin poștă despre starea de livrare;

– Contactarea în cazul oricăror probleme legate de livrarea articolelor comandate;

– Evaluarea produselor și serviciilor oferite;

– Activități comerciale, promovarea produselor și serviciilor, marketing, publicitate, mass-media, administrativ, dezvoltare, cercetare de piață, statistici, urmărire și monitorizare a vânzărilor, comportamentul consumatorilor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe necesitatea respectării unei obligații legale, pe interesul nostru legitim sau pe un interes public major sau, după caz, pe consimțământul dumneavoastră , dacă v-ați exprimat alegerea în acest sens.

Cât timp prelucrăm datele cu caracter personal?

– Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și după ce au fost completate pentru perioada cerută de dispozițiile legale aplicabile în domeniu;

– Pe toată durata abonamentului la newsletter-ul nostru;

– Pe toată perioada de înregistrare pe site-ul nostru web;

Ce drepturi aveți?

– Dreptul de a fi informat – Puteți solicita informații despre prelucrarea datelor dvs. personale;

– Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau incomplete;

– Dreptul de a șterge datele („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, dacă prelucrarea nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

– Dreptul de a restricționa prelucrarea – puteți solicita restricționarea prelucrării dacă contestați exactitatea datelor, prelucrarea este ilegală și vă veți opune ștergerii datelor dvs. personale, solicitând în schimb restricționarea utilizării, precum și în alte cazuri prescrise de lege;

– Dreptul de opoziție – Vă puteți opune prelucrării datelor care se bazează pe interesul nostru legitim;

– Dreptul la portabilitatea datelor;

– Puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita transmiterea datelor către alt operator;

– Dreptul de a depune o reclamație – vă puteți plânge despre modul de prelucrare a datelor dvs. personale la Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal;

– Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., îl puteți retrage oricând;

– Drepturi suplimentare legate de decizii automate: puteți solicita și obține intervenția umană.

– În ceea ce privește această procesare, vă puteți exprima propriul punct de vedere și puteți contesta decizia.

Puteți exercita aceste drepturi foarte ușor prin simpla trimitere a unei cereri la sediul nostru de pe Blvd. Mircea Eliade Nr.18, Sector 1, cod 012015, Bucuresti, Romania, Intrare A, Etajul 5 sau prin trimiterea unui e-mail la contact@askiafurniture.ro.

Cum puteți accesa datele personale pe care le prelucrăm?

– Ne puteți pune orice întrebări sau solicitări cu privire la datele personale pe care ni le-ați trimis contactându-ne la contact@askiafurniture.ro sau ne puteți contacta la 0040-21-2121381; 0040-21-2121397.

– Vă puteți dezabona de la buletinul informativ selectând „dezabonați-vă de la această listă” sau accesând secțiunea „Actualizați preferințele dvs.” urmată de opțiunea de dezabonare din partea de jos a oricărui buletin informativ.

– Puteți modifica datele furnizate accesând secțiunea „actualizați-vă preferințele” din partea de jos a fiecărui buletin informativ.

Începând cu 25 mai 2018, puteți consulta întotdeauna informațiile noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal pe site-ul nostru www.askiafurniture.ro.

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de datele personale pe care ni le-ați trimis, inclusiv pentru a vă exercita drepturile, așa cum este subliniat în secțiunea anterioară (de exemplu, solicitați o copie personală, modificare, ștergere), ne puteți contacta la: contact @ askiafurniture.ro.

6. Prețurile produselor 

6.1. Prețul produsului este prețul afișat pentru articolul din Serviciu în momentul comenzii. 

6.2. Toate prețurile produselor și taxele de livrare sunt afișate în euro (EUR).

6.3. Toate prețurile produselor nu includ TVA.

7. Anulare și returnări

7.1. Utilizatorul (cu excepția instituțiilor și companiilor) are dreptul de paisprezece zile să returneze sau să schimbe un produs în conformitate cu legislația română de protecție a consumatorilor. Această politică de returnare nu se extinde la produsele produse sau modificate în conformitate cu dorințele clientului. 

Clientul are dreptul de a returna un produs dacă: 

A. Comandaa fost anulată conform termenilor și condițiilor prin notificarea Askia în termen de 14 zile de la livrare .

B. Produsulnu a fost folosit.

C. Produsuleste în condiția în care clientul l-a primit și toate părțile produsului sunt incluse în pachet și;

D. Produsul a fost reambalat în ambalajul original sau un echivalent. 

7.2. Produsul trebuie returnat imediat după anulare. 

7.3. La returnarea produselor, utilizatorul va fi responsabil pentru riscul de daune.

8. Modificări ale Serviciului și ale prezentului Acord 

Furnizorul de servicii își rezervă dreptul de a modifica oricând Serviciulpoliticile și prezentul Acord de utilizare. 

9. Jurisdicția și soluționarea litigiilor 

Prezentul Acord de utilizare va fi interpretatinterpretat și pus în aplicare în toate privințele în conformitate cu legile române. Orice litigii contractuale sunt soluționate în principal prin negocieri. 

10. Limba prezentului acord 

Părțile au convenit  prezentul acord și documentele aferente vor fi scrise în limba engleză.

Cookie Policy

Acest site foloseste cookies- mici fisiere text care sunt introduse in calculatorul tau pentru a ajuta site-ul in a livra utilizatorului o experienta mai buna. In general cookie-urile sunt folosite pentru a retine preferintele utilizatororului, a retine informatii pentru cosul de cumparaturi si sa furnizeze date anonime de urmarire pentru terti. Cu toate acestea, poti opta sa dezactivezi cookie-urile din motorul tau de cautare. Iti sugeram sa consulti sectiunea Ajutor din motorul tau de cautare sau sa te uiti peste the About Cookies website care ofera indicatii despre toate motoarele de cautare moderene.