Necesitățile se
schimbă mereu.
Doar un Kameleon
ar putea să țină pasul.

Ne-am propus să proiectăm cel mai bun și
accesibil produs de pe piață. Asta a însemnat
că procesul nostru de proiectare trebuia să se
finalizeze cu un corp de mobilier care are
următoarele atribute:
este util, versatil, flexibil, sigur, ușor de transportat,
instalat și mutat, sustenabil, cu o livrare promptă
și un preț corect.
Kameleon-head2

Tot ce trebuie să faci este
săte concentrezi. Lasă-ne
pe noi să ne ocupăm de
toate celelalte detalii
care contribuie la un
mediu de lucru sănătos!

Aerul din interiorul cabinelor Kameleon este
ionizat și filtrat. Folosim vopsea antimicrobiană
pentru toate piesele metalice și suprafețe
antimicrobiene pentru blaturi.

“God is in the details”

- Ludwig Mies van der Rohe

Scopul unui designer este să îmbunătățească
într-un fel calitatea vieții. După un an și jumătate
de dezvoltare, credem că am reușit să oferim unul
dintre cele mai bune produse de pe piață.

Panou exterior interschimbabil

Poți alege panouri noi într-o varietate de forme, finisaje și culori disponibile pentru vizualizare în configuratorul nostru online.

Connectivity

1 x Priză
2 x USB Tip B
1 x Priză internet CAT6

Ușă cu deschidere reversibilă stânga / dreapta

Când instalați cadrul, puteți alege direcția de deschidere a ușii doar rotind-o.

Fluxul de aer

Sistemul nostru de ventilație este extrem de performant prin eficiența sa ridicată și ventilatoarele foarte silențioase.

Prize de alimentare și internet

Sursa de alimentare și priza pentru internet pot fi ușor conectate în partea de jos. Fiecare cabină este echipată cu un cablu de alimentare de 5 m.

Aer ionizat și purificat

Aerul împins în cabină este filtrat și igienizat cu ajutorul unui ionizator de aer.

Mochetă din poliamidă tuftată

Covor moale, cu un nivel ridicat de confort și impact mai mare de izolare fonică.

Sticlă laminată acustică

Sticla laminată acustică de 12 mm grosime asigură o izolate fonică de mare performantă.

Sistem de nivelatoare + Roți

Toate cabinele Kameleon vin echipate standard cu roți și picioare de nivelare. Ori de câte ori doriți să vă mutați cabina, o puteți face foarte ușor.

Panou interior interschimbabil

Puteți alege dintr-o varietate de finisaje și culori prin configuratorul nostru online. Dacă doriți să luați panouri cu alte finisaje, ele pot fi ușor schimbate.

Blaturi de masă

Toate blaturile sunt realizate din placaj de pin și laminate cu HPL antimicrobian.

Accesorii suplimentare

Pentru a vă ușura munca, am proiectat câteva accesorii. Pot fi comandate toate împreună sau separat.

Lumina LED

Iluminarea LED caldă de deasupra asigură suficientă lumină pentru diferite activități.

Senzor de mișcare

Senzorul de mișcare aprinde lumina și pornește ventilatoarele. După ce ieșiți din cabina, ventilația rămâne pornită încă 15 minute, asigurând astfel că tot aerul din interior este proaspăt.

Sistem de blocare magnetică

Sistemul de blocare magnetică face utilizarea zilnică mai confortabilă. Garniturile de cauciuc ajută la etanșarea ușii, reducând astfel zgomotul provenit din exterior.

flexible

FLEXIBILITATE

Variația este cheia evoluției.
Cu Kameleon ești liber să explorezi nenumărate posibilități de asamblare. Datorită sistemului modular, cabinele acustice Kameleon K2, K4, K6, K7 pot fi configurate în funcție de nevoi specifice și pot fi modernizate foarte ușor într-un timp scurt. Poți utiliza configuratorul nostru online pentru a obține peste 10000 de variante de cabine. Deoarece „pielea” cabinei Kameleon poate fi schimbată foarte ușor, poți oricând să-ți reproiectezi cabina acustică comandând de la noi doar panourile pe care vrei să le schimbi. Datorită designului modular, poți trece cu ușurință de la o cabină de 2 persoane la una de 4 sau 6 persoane și invers.
CHAMELEONIC

UN PRODUS CAMELEONIC

Integrează-l perfect aproape oriunde, apoi schimbă-ți Kameleonul într-o clipă, în funcție de noile necesități. Capacitatea cameleonică este obținută prin sistemul nostru patentat de schimbare a panourilor exterioare și interioare foarte rapid și fără unelte speciale. Acest lucru ne permite să obținem un aspect vizual diferit pe același cadru structural - de la un aspect sobru, minimalist, Kameleon poate oricând să se transforme vizual printr-o nouă ,,înfățișare” mai veselă sau mai colorată.

Poți schimba aspectul cabinei tale Kameleon la fel de ușor cum se schimbă și un cameleon în viața reală.

Pentru fixarea panourilor interioare, am folosit magneți. Așadar, ori de câte ori dorești să schimbi aspectul cabinei tale, o poți face foarte ușor. Accesează configuratorul nostru online, proiectează-ți cabina, salvează link-ul și trimite-l către noi. Ne vom ocupă noi de restul.
SOUNDPROOF

LINIȘTE

Cabinele Kameleon au un sistem eficient de blocare a zgomotului din exterior și oferă un spațiu perfect pentru a lucra în privat sau pentru a purta discuții telefonice. Vor dispărea complet chiar și cele mai puternice zgomote din birou, astfel încât toată lumea să se poată concentra. Atunci când este echipată cu panouri fonoabsorbante la exterior, cabina devine un adevărat „dispozitiv de captare a zgomotului” pentru întregul spațiu în care este plasată.
Safe

SIGURANȚĂ

Alege un refugiu sigur și sănătos în mica lume din interiorul unei clădiri. Cabinele noastre sunt echipate cu sisteme de ventilație și filtrare silențioase și foarte eficiente. Pentru siguranță suplimentară, am instalat în sistemul de ventilație un dispozitiv activ de ionizare a aerului, fără ozon, care reduce riscul de infecție. Aerul din interiorul cabinei este complet înlocuit, filtrat și ionizat la fiecare 68 - 100 de secunde.
easy-to-instal

UȘOR DE MONTAT

Kameleon înseamnă timp petrecut cu rost pentru toată lumea, nu numai după montare, ci și înainte. Ai nevoie doar de două persoane și de 3 imbusuri pe care ți le furnizăm noi în setul de asamblare. Mai puțin de 40 minute și Kameleon K1 este gata de utilizare!
EASY-TO-TRANSPORT

UȘOR DE TRANSPORTAT

Am creat Kameleon gândindu-ne la tine și la... cele mai frecvent utilizate lifturi. Toate cabinele Kameleon sunt expediate dezasamblate, ceea ce le face foarte ușor de transportat în lifturi. K1, K2, K4, K6 se încadrează într-un ascensor pentru 8 persoane, cu dimensiuni interioare de 1100 x 1400 x 2200 mm (L x D X Î) și cu o dimensiune a ușii de deschidere de 800 x 2000 mm.
EASY-TO-MOVE

UȘOR DE MUTAT

Schimbări de decor? Tu să te pregătești, Kameleon a fost chiar de la început conceput pentru ele. Cabinele sunt echipate cu roți și picioare de nivelare, așa că ori de câte ori dorești să muți un Kameleon, poți face acest lucru foarte ușor.
Online

CONFIGURATOR ONLINE
ȘI
REALIATE AUGMENTATĂ

Am avut grijă ca tu să poți crea exact Kameleonul de care ai nevoie. Configuratorul nostru online te ajută să-ți personalizezi cabina până la cele mai mici detalii. Cu peste 10000 de opțiuni disponibile, îți poți personaliza cabina acustică pentru a o face să se potrivească perfect în spațiul tău. În plus, la sfârșitul procesului, vei știi exact costul produsului.
ENVIRONMENTALLY-RESPONSIBLE

RESPONSIBILITATE FAȚĂ DE MEDIU

Așa cum cameleonii îmbrățișează copaci, Kameleon este un produs prietenos cu mediul înconjurător. Aproape toate părțile componente ale cabinei Kameleon sunt reciclabile. Panourile interioare ale cabinei sunt realizate din lână obținută din polietilen teraflat, un material moale, dar robust. Durabil în natură, acest material oferă o performanță acustică excelentă și poate fi reciclat la sfârșitul vieții sale. Structura pentru cabine este realizată din panouri din lemn și pal, iar ramele din sticlă sunt din aluminiu și oțel. Datorită faptului că sunt livrate demontate, cabinele Kameleon au, de asemenea, o amprentă redusă de carbon.